About camera web predeal

pista bowling

This Web-site is utilizing a security provider to protect by itself from on-line assaults. The motion you simply done triggered the security Option. There are lots of steps that might induce this block including distributing a specific word or phrase, a SQL command or malformed info.

Amongst the most important means on the Internet for finding restaurants and connected organizations, around the world.

Camerele sunt prevăzute cu acces gratuit la World-wide-web WiFi sau prin cablu, minibar şi Tv set cu ecran plat cu canale prin cablu. Băile includ articole de toaletă gratuite, iar pentru un additionally de confort se asigură papuci şi un halat de baie. Unele camere au vedere la munte şi un balcon.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe web site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice online, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.

Oaspeţii treatment călătoresc în scop de afaceri vor găsi aici two săli de conferinţe echipate complet, treatment pot găzdui în total până la 500 de persoane.

O camera mare si confortabila, baia mare, personalul foarte amabil si prompt in cazul rezolvarii unei situatii, doamnele de la receptie si de la restaurat foarte dragute spa ul foarte curat iar apa din piscina curata si incalzita !! Hotelul este vis-a-vis de gara , foarte aproape de journal si de restaurante.

Dacă alegi metoda de plată on the internet pe care o punem la dispoziție, în doar four pași simpli rezolvi problema, fileără deplasări și timp pierdut.

micul dejun este variat piscina predeal i bogat, personalul este amabil, piscina este generoasa, condiiile de cazare sunt bune

am stat in dubla de four stele si vreau sa zic ca camera este f mare nici in turcia nu am stat in asa camera mare,patul imens am dormit three persoane lejer(two adulti si un copil) un mic balcon ,piscina interioara cu apa care are 29 de quality,un jacuzzi cu apa 35 de grade sauna, Conditioning si proceduri spa dar cu preturi cam piperate.mancarea la restaurantul hotelului buna preturi pt toate buzunarele.au si o sala de bowling f buna

Everyone knows that on the planet of culinary art the looks of food stuff is among The most crucial components so come and see hilltop predeal our lovely wanting “Papo

Legumele probabil erau cele ramase de ziua anterioara, foarte proaste calitativ. In moreover ni s-a cerut de catre vezi agentie sa platim forty de lei pe zi pentru masa copilului de 4 ani. Dupa 2 zile de negocieri am primit pana la urma banii inapoi pentru masa copilului. Voi reveni hotel la hotel dar fara mic dejun

utsakia”. The Greek Delicacies has a vezi lengthy custom so whatever your tastes are, we are sure you’ll discover a thing you’ll appreciate in this article (Vegetarian solutions out there).

Un hotel curat cu o camera foarte mare si frumoasa(am avut camera dubla superioara cu balcon) si cu un mic dejun foarte bun.

Restaurantul proprietăţii serveşte preparate internaţionale, iar barul din hol oferă o gamă largă de băuturi. Pentru evenimente non-public, această proprietate are o sală de banchet cu 250 de locuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *